Integrare cu retelele sociale

O afacere ca sa creasca are nevoie de relatii: cu consumatorii, cu furnizorii, cu alte afaceri.

Retelele sociale dau oportunitatea ca afacerea ta sa intalneasca oameni noi

Inainte de a vinde este necesar sa creezi o relatie de incredere intre afacerea ta si viitorii tai clienti.

Retelele sociale sunt medii ce faciliteaza relationarea si prin dezvoltarea strategiilor de marketing si business pot fi atrasi clienti din grupul tinta, adica aceia care vor cu adevarat produsul sau serviciul oferit.

Echipa DesignPaginiWeb iti recomanda retelele sociale potrivite afacerii tale, iti creeaza paginile de business in aceste retele si le integreaza in site.

retele sociale

Linkedin

Linkedin este un director pentru profesionisti, o retea sociala unde companiile isi recruteaza angajatii, iar indivizii isi expun CV-ul, primesc sau dau referinte cu privire la modul in care a lucrat cu o anumita persoana.

Facebook

Facebook este o retea sociala unde o companie isi poate crea o pagina de business cu scopul de a-si face cunoscut brandul, de a atrage viitori clienti, de a-si promova produsele sau serviciile.

YouTube

YouTube a devenit o retea sociala puternica pentru companii, deoarece permite promovarea sub forma de video a produselor si serviciilor oferite. Un canal pe YouTube este potrivit majoritatii companiilor.

Instagram

O retea unica pentru construirea marcii companiei in imagini si video. Pe Instagram poti sa spui povestea afacerii tale intr-o maniera vizuala ce ajunge pe retelele mobile rapid.