Rebranding

Rebranding-ul este procesul de schimbare a aspectului și a strategiei de marketing ale unei companii.

Acest lucru poate include modificarea logo-ului, a culorilor, a fonturilor și a altor elemente de design, precum și a mesajului și a direcției de marketing.

Rebranding-ul poate fi necesar pentru a ține pasul cu schimbările din piață sau pentru a se adapta la noi obiective de afaceri. Astfel apare nevoia unei noi identitati vizuale

Serviciile noastre oferă o gamă largă de opțiuni pentru a ajuta la actualizarea aspectului și a strategiei de marketing ale unei companii.

Printre aceste servicii se numără:

Fotografie de Arhitectură

Designul arhitectural poate avea un impact puternic asupra modului în care o companie este percepută de către public. Oferim servicii foto-video de documentare si actualizare a imaginii sau a noii imagini ale clientilor. Acestea vor trebui sa  reflecte valorile și personalitatea companiei.

Fotografie corporate

Fotografiile de calitate sunt esențiale pentru a crea o imagine profesională pentru o companie. Oferim sesiuni foto profesionale pentru produse, echipe și mediul de lucru al unei companii. Scopul este pentru a capta esența acesteia și a o prezenta într-un mod atractiv.

Video - Filmări - Drona

Filmarile profesionale si documentarea unei locatii sau a mediului de lucru pot fi un instrument puternic pentru a prezenta o companie într-un mod vizual atractiv. Oferim servicii de filmare pentru a capta aspectul și atmosfera și a le prezenta prin intermediul unei producții de calitate.

Rebranding-ul poate avea un impact puternic asupra modului în care o companie este percepută de către public. Poate ajuta la atingerea de noi obiective de afaceri.

Cu ajutorul serviciilor noastre de fotografie corporate, arhitectură și filmare, putem ajuta la crearea unei imagini coerente și profesionale pentru compania dumneavoastra. Contribuie deasemenea la actualizarea aspectului, a strategiei de marketing pentru a se adapta la noile nevoi ale afacerii dumneavoastra.

Rebranding - Site-uri realizare de t-media.ro

Te-am convins?

MEDIA & CEVA - social