web-design-Bucuresti

Web design

Ai nevoie de un site de prezentare, un catalog de produse sau un magazin online? T-Media ti le ofera la cheie, doar sa alegi ce ai nevoie.

SEO - optimizare motoare cautare

Mentenanta pagini web

Daca ai un site si nu stii sa-l administrezi, noi te ajutam! Alege unul din pachetele de mentenanta si administrare care se potriveste site-ului tau.

web-design

SEO

Vizibilitatea site-ului tau depinde cum  il optimizezi pentru motoarele de cautare. Intra aici si vezi ce inseamna SEO

O imagine face cat o mie de cuvinte, iar brand-ul tau are nevoie de imagine

Alege serviciile noastre de rebranding. O imagine noua, un nou inceput!

website site web T-Media.ro

Creare Site Web

Fiecare site este unic.

Pentru a proiecta si a realiza un site web dupa tipul si specificul fiecarei afaceri, procesul de creare al site-ului trebuie sa urmareasca pasii de mai jos

Idea

O etapa importanta premergatoare proiectului  de site este consultanta pentru stabilirea strategiilor de business. Discutiile avute cu beneficiarul duc la cunoasterea afacerii, conditiile de lucru, termenii de finalizare si stabilirea pretului.

Adresa paginii web

Daca nu aveti inca un nume de domeniu, va oferim consultanta in gasirea unui nume relevant, sonor si usor de memorat, ce va fi imprimat obligatoriu si pe cartea de vizita

Gazduirea paginii web

Urmatorul pas este achizitionarea gazduirii pentru viitorul site si stim ca site-ul trebuie sa fie prezent pe Internet 24/24. Site-urile realizate de noi beneficiaza de gazduire la preturi avantajoase.

Construirea paginii web

Deoarece o afacere este dinamica si are nevoie rapid de un site, fie de prezentare sau de vanzare produse, echipa T-Media vine in intampinarea voastra cu site-uri la cheie.

Optimizare SEO

Promovarea ocupa un loc foarte important, iar primul pas este optimizarea pentru motoarele de cautare. Google pune la dispozitie instrumente de urmarire a traficului si raportare complexa.

Email marketing

Un alt pas in promovare sunt campaniile directe prin email, iar pentru a beneficia de aceste campanii, T-Media vine cu solutia si asigura reusita comunicarii cu utilizatorii dumneavoastra

Retele sociale

Retelele sociale sunt cea mai rapida cale de promovare, iar noi venim in ajutor cu crearea si integrarea paginilor sociale de business pentru Facebook, Google+, Instagram si altele, la cerere.

Lansare site web

Dupa finalizare, site-ul este lansat online si se fac ultimele ajustari, cum ar fi inscrierea in Google Analytics pentru urmarirea traficului, crearea conturilor de email, testarea interactivitatii cu utilizatorii etc. Toate acestea pentru ca sa pasiti cu dreptul.

Mentenanta periodica

Un site, ca si o afacere, este in permanenta schimbare pentru a ramane actual. Actualizarea permanenta, din motive de securitate, avans tehnologic si de continut asigura succesul site-ului.

Web Design

Ai nevoie de o pagina web simpla, dar totusi personalizata, cu pagina de Descriere unde pe langa detaliile afacerii tale poti adauga si galerii foto sau video sau link-uri spre Facebook, Youtube etc, pagina de Contact cu formular de contact si harta interactiva si o pagina de Noutati / Blog ?

web design

Ai nevoie de un site si nu stii de unde sa incepi? Serviciile noastre de web design acopera toate tipurile de site-uri, de la o simpla brosura sau blog, site de prezentare, catalog online sau un magazin online complex.

Te-am convins?

REFERINTE

Distribuie