Optimizare SEO – optimizare motoare cautare

OptImizare SEO - Optimizarea paginii web, pentru motoarele de cautare, se realizeaza prin crearea experientei unice a vizitatorilor si personalizarea acesteia cat mai mult posibil

Optimizarea SEO se bazeaza pe cuvintele cheie, prin care se cauta informatiile, si pe link-uri care duc catre paginile relevante cautarii. Pe scurt, SEO se justifica daca site-ul are continut util vizitatorilor, nu motoarelor de cautare.

Noi va ajutam sa mutati site-ul in prima pagina a motoarelor de cautare prin atingerea obiectivelor principale ale site-ului:

  • Atragerea numarului maxim de vizitatori interesati
  • Satisfacerea utilizatorilor si prelungirea vizitei lor
  • Convertirea vizitatorilor in clienti
Optimizare SEO - optimizare motoare cautare

Optimizare SEO (Search Engine Optimization) in 10 pasi:

Este procesul de imbunatatire a vizibilitatii site-ului dvs. in motoarele de cautare, precum Google. Urmatorii pasi ar putea ajuta la optimizarea SEO a site-ului dvs. WordPress:

1. Alege o tema WordPress optimizata pentru SEO.

Exista multe teme care sunt create astfel incat sa fie optimizate pentru SEO din start. Alege o tema care are acest lucru mentionat in descrierea sa.

2. Instaleaza si configureaza un plugin SEO.

Exista multe plugin-uri SEO pentru WordPress, precum Yoast SEO sau All in One SEO Pack, care va pot ajuta sa optimizati site-ul dvs. SEO.

3. Adaugati un titlu si o descriere unica pentru fiecare pagina

Titlul si descrierea sunt afisate in rezultatele motoarelor de cautare, asa ca este important sa le scrieti cu grija pentru a atrage atentia utilizatorilor.

4. Folositi etichete si categorii relevante.

Etichetele si categoriile ajuta motoarele de cautare sa inteleaga mai bine tema site-ului dvs. si sa va afiseze in rezultatele cautarii pentru cuvintele cheie relevante.

5. Adaugati etichete alt la imaginile dvs.

Etichetele alt sunt folosite de motoarele de cautare pentru a intelege ce reprezinta o imagine. Asigurati-va ca adaugati etichete alt descriptive pentru toate imaginile dvs.

6. Adaugati link-uri interne si externe.

Link-urile interne ajuta motoarele de cautare sa inteleaga structura site-ului dvs. si sa afiseze rezultatele mai bine, in timp ce link-urile externe pot ajuta la cresterea autoritatii site-ului dvs. in ochii motoarelor de cautare.

7. Asigurati-va ca site-ul dvs. este optimizat pentru dispozitive mobile.

Majoritatea oamenilor acceseaza internetul de pe dispozitive mobile, asa ca este important ca site-ul dvs. sa fie optimizat pentru acest lucru.

8. Adaugati un sitemap XML

Un sitemap XML este o lista a tuturor paginilor din site-ul dvs. care ajuta motoarele de cautare sa inteleaga structura site-ului dvs. si sa indexeze mai usor paginile dvs.

9. Adaugati Google Analytics.

Google Analytics este un instrument gratuit care va poate oferi informatii importante despre traficul site-ului dvs. Ajuta deasemenea la felul cum sunt gasite paginile dvs. in motoarele de cautare.

10. Continuati sa adaugati continut de calitate si sa actualizati site-ul

Vrei Optimizare SEO pentru site-ul tau?

MEDIA & CEVA - social