Planificarea proiectului

Brief pentru proiectul web

Totul incepe cu o scurta prezentare (brief) a proiectului ce se doreste prezent online. Noi intrebam iar dumneavoastra ne dati toate raspunsurile. Un sumar bun se bazeaza pe intrebri la obiect, iar noi avem experienta de a extrage informatia ceruta si de a veni cu cele mai bune solutii. Cu cat se discuta mai detaliat, cu atat cerinta este mai exact obtinuta.

Solutia strategica

Odata sumarul obtinut vom dezvolta strategiile pentru a atinge obiectivele. Bugetul este inclus intotdeauna in dezvoltarea strategiilor, astfel incat sa ne asiguram ca nu-l depasim si ca vom executa ceea ce v-am propus in bugetul existent.

Executarea proiectului

Odata ce v-ati dat acordul pentru strategia propusa incepem dezvoltarea solutiilor, ceea ce cuprinde realizarea site-ului, grafica, extinderea cu functionalitatile necesare,migrarea continutului. Toate acestea le puteti urmari pas cu pas si, in urma discutiilor, vor fi reglate micile diferente.

 Lansarea proiectului

Dupa finalizare, site-ul este lansat online si se vor face ultimele ajustari, cum ar fi inscrierea in Google Analytics pentru urmarirea traficului, crearea conturilor de email, testarea interactivitatii cu utilizatorii etc. Toate acestea pentru ca sa pasiti cu dreptul.